قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه دهم مهرماه ۱۴۰۴) تاکید سرپرست سفارت ایران در کابل بر همکاری مشترک با افغانستان در حوزه کشاورزی و دامپروری اینترنت فیبرنوری بعد از ۴۸ ساعت دوباره در افغانستان وصل شد (۹ مهر ۱۴۰۴) ادامه تبعات قطعی اینترنت در افغانستان | بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل ایرانی و افغانستانی در انتظار ورود به اسلام قلعه رئیس اتاق بازرگانی ایران و افغانستان: تأثیرگذاری مکانیسم ماشه بر رابطه اقتصادی ما با افغانستان، بسیار اندک است سخنگوی طالبان: کابل‌های فرسوده دلیل قطعی اینترنت در افغانستان است! قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه نهم مهرماه ۱۴۰۴) قطعی اینترنت در افغانستان، خروج کامیون‌ها از مرز دوغارون را دچار اخلال کرد قطع کامل اینترنت در افغانستان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد | پرواز‌ها لغو و دوربین‌های امنیتی خاموش شد افغانستان، محور دیدار نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان با مقامات ایرانی تلاش برای ریشه‌کن کردن | واکسیناسیون فلج کودکان در چهار ولایت افغانستان آغاز شد سخنگوی صنعت آب ایران: طالبان در رابطه با حقابه خوب حرف می‌زند، اما به حرف‌هایش عمل نمی‌کند دُرّ دریای دَری در تور بیگانگان | نگاهی به موقعیت زبان فارسی در یک دهه اخیر در افغانستان غول‌های فوتسال آسیا در کیش | افغانستان قدرتمند در کافا به میدان می‌رود ابراز نگرانی طالبان از تاثیر تحریم‌های تازه سازمان ملل علیه ایران بر اقتصاد افغانستان طالبان از مخالفت ایران با استقرار پایگاه‌های نظامی خارجی در افغانستان استقبال کرد رئیس شورای امنیت کشور: در بحث اتباع بخش زیادی از اخباری که منتشر می‌شد، غیرواقعی بود + فیلم قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ششم مهرماه ۱۴۰۴) فیلم، آهنگ و وضعیت آب‌وهوا، ۳ جست‌وجوی پرشمار افغانستانی‌ها در گوگل رئیس پلیس مهاجرت فراجا: زین پس تنها به دارندگان گذرنامه خدمات ارائه می‌دهیم ابراز نگرانی سرپرست نمایندگی افغانستان در سازمان ملل نسبت به نقض گسترده حقوق بشر در این کشور
سرخط خبرها

نگرانی سازمان ملل از وضعیت زنان افغانستان | آنها به تدریج از حوزه عمومی حذف شدند

  • کد خبر: ۸۱۵۶۴
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴
نگرانی سازمان ملل از وضعیت زنان افغانستان | آنها به تدریج از حوزه عمومی حذف شدند
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفته است که زنان به صورت تدریجی از زندگی اجتماعی حذف شده‌‌ و در بسیاری از بخش‌های کاری به محدودیت‌های فزاینده‌ای روبه‌رو هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میشل باشله، «میشل باشله»، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفته است که زنان به صورت تدریجی از زندگی اجتماعی حذف شده‌‌ و در بسیاری از بخش‌های کاری به محدودیت‌های فزاینده‌ای روبه‌رو هستند.

در هفتادوششمین اجلاس عمومی سازمان ملل متحد که روز سه‌شنبه، ۳۰ سنبله/شهریور برگزار شد، میشل باشله، کمیسنر عالی حقوق بشر سازمان ملل، گفت که با محدودیت‌های وضع شده بر زنان و دختران در افغانستان، خطر بازگشت به سرکوب‌ «وحشیانه» و سیستماتیک زنان و دختران در دهه ۹۰ و حکومت پیشین طالبان وجود دارد.

وی افزوده است که هرچند طالبان در نامه‌ای به سازمان ملل متحد بر رعایت حقوق زنان و دختران مطابق به دین و فرهنگ تعهد کرده‌اند؛ اما عمل‌کرد آنها عملاً با تعهدات‌ آنها در تضاد قرار دارد.

باشله تاکید کرد: ادارات مربوط به زنان حذف، حضور آنان بدون محرم در بعضی از مناطق ممنوع و در بخش‌های کاری نیز با محدویت‌های فزاینده‌ای روبه‌رو شده‌اند.

از سویی هم، کمیسنر عالی حقوق بشر سازمان ملل هشدار می‌دهد که محرومیت زنان برای حضور در فضای عمومی و نیز برخی دیگر از محدویت‌ها عواقب شدیدی را برای زنان و خانواده‌های آن‌ها به همراه دارد.

به گفته باشله خانوادهای که توسط زنان سرپرستی می‌شوند، دیگر نمی‌توانند کار کنند و با این وصف بیش‌تر در معرض خطر قرار دارند.

باشله گفته است که طالبان بسیاری از ادارات امور زنان در سراسر افغانستان را از بین برده و به پرونده‌های حساس دست‌رسی پیدا کرده‌اند که این ادارات را به خطر مواجه می‌کند.

به گفته کمیسنر حقوق بشر سازمان ملل متحد، مشارکت زنان در زندگی اجتماعی تضمین شود و در تصمیم‌گیری و فضای مدنی به طور معنادار و برابر با مردان باید سهم داده شوند.

میشله افزوده است: «زنان باید آزادانه و بدون موانع یا محدودیت‌های خاص حرکت کنند و حق آنان برای زندگی عاری از خشونت جنسی و دست‌رسی برابر آنان به زندگی فرهنگی از جمله ورزش، باید رعایت شود.»

کمیسنر حقوق بشر سازمان ملل افزوده است که از حقوق زنان و دختران افغان باید حمایت و دفاع شود و جامعه بین‌الملل از جمله سازمان ملل متحد و همه کشورهای عضو برای رعایت این الزامات اساسی و عدالت با طالبان تعامل کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->